Nieuws

Wegen Martijn Verhagen en Dongen gaan scheiden.

De wegen van trainer-coach Martijn Verhagen en de damesploeg van Dongen, die uitkomt in de tweede divisie B en zoals het er nu naar uitziet op de vijfde plaats zal eindigen, scheiden aan het eind van het seizoen.

Hoewel het bestuur en Verhagen wel met elkaar verder wilden gaan dacht een klein deel van de dames selectie daar anders over. Voor Verhagen was dat het teken om aan het einde van het seizoen zijn werkzaamheden te beëindigden bij de club uit Midden-Brabant . “We moeten met z’n allen wel dezelfde kant op willen. Als dat niet gaat lukken dan gaat het een moeilijk seizoen worden en dan kan je beter een andere weg kiezen,” aldus Verhagen. De trainer-coach, die in het verleden trainer-coach bij Tachos is geweest,  gaat dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ook assistent-trainer Geert van Meersbergen stopt aan het einde van seizoen bij Dongen. Hij zal het handbal vaarwel zeggen. Van Meersbergen die in het verleden successen behaalde met de dames en heren van Internos, werkzaam was bij de dames van Quintus,bij Sasja assistent-trainer was en vervolgens hoofdtrainer is geweest bij de dames van DHW Antwerpen, gaat emigreren naar Spanje.  

Deel dit bericht