HV Eemland laat opnieuw de punten liggen

Door HV Eemland - De handballers van Yourlease/HV Eemland zijn er opnieuw niet in geslaagd om twee punten te pakken. Tegen de het opleidingsteam van Wematrans/Quintus gingen de geel-zwarten met 23-26 onderuit.

Na een gelijk opgaande eerste 10 minuten (4-4) kwam de ploeg van het scheidende technisch duo Grift/Van Gulik na ruim twee derde speeltijd van de eerste helft op een comfortabel lijkende 12-66 voorsprong. Daarna was echter de zuurstoftank leeg en verkleinden de gasten uit het Westland de achterstand bij rust tot 13-10.

Tim Zwart, zeven treffers

Na de hervatting was het snel over en uit voor de thuisploeg, duidelijk werd dat de trainingsintensiteit tussen de beide ploegen een wereld van verschil is. Binnen no-time werd de achterstand omgebogen naar een 16-19 voorsprong. In een voor het publiek saaie slotfase bleef de marge gelijk en werd de thuisploeg bij een 23-26 eindstand uit hun lijden verlost.

Scores HV Eemland: Tim Zwart 7,  Johnny van Gulik 5, Jeffrey van Gulik 4, Guido Werensteijn 4, Domeniko Weenink 2 en Paul Otten 1.