Reehorst scoort op twee fronten

03 februari 2019, 10:52 uur

Door Reehorst- De handballers beleefden een prima zaterdagavond. De Edenaren wonnen het duel met CSV vrij eenvoudig en eerder op de avond verlengde trainer/coach Sander Barents zijn contract en blijft dus tot medio 2020 aan de club verbonden.

Dat is vooral goed nieuws voor het jongere deel van zijn selectie, die de kans krijgen zich te ontwikkelen tot spelers, die het niveau van de tweede divisie aan kunnen en voor junioren die thans bovenaan staan in hun competitie en al ervaring opdoen bij het reserveteam.

De wedstrijd zelf was niet heel goed, vooral in het begin werden er grote kansen gemist. Na een minuut of tien kwam er wat meer lijn in. Van de bovengenoemde jongeren scoorde eerste David Schalk de 3-2 en even later wist Stefan Meijwes, cirkelspeler Jos Boers te bereiken, die dat wel waardeerde 4-2. Laurens Bles is derde youngster die fraai 8-6 op het scorebord bracht.

Na een ruststand van 11-8 werd het Daniel Lavermantijd, hij scoorde vier doelpunten achtereen (15-9) en daarmee tilde hij de wedstrijd naar een wat hoger level. De vierde jongeling bij Reehorst is Thomas Saarloos die na stevig doorzetten de 20-12 maakte en Reehorst freewheelde daarna eenvoudig naar de 24-17 overwinning.

Scores Reehorst: Daniel Laverman 7x, Tiilmann Scheider 5x, Remco van Dijk en Robbert van Oel 3x, Jos Boers 2x, Laurens Bles, Mike vd Berg, Thomas Saarloos en David Schalk 1x.

De junioren dames wonnen van Duiven 2 in een leuke en gelijk opgaande wedstrijd. Er komt wat meer lijn in het spel en meerder speelsters komen tot scoren.

Dames senioren, beleefden een slechte avond en verloren kansloos van Huissen. Het missen van vier strafworpen en nog wat open kansen deed de score flink oplopen: 13-26.

Laatste update: 03 februari 2019, 10:54 uur
Reehorst scoort op twee fronten